micro jammers

om du tar en playstationdosa, plattar till den så att den får en höjd på 2.1 cm så har du formen på min micro jammers device. i övrigt är den lila. har sex röda knappar, en snurrspak, samt en högtalare. i övrigt ganska tråkig. men. på varje knapp finns ett speciellt sound som sedan övergår i ett beat som alla knappar innefattar. med snurrspaken styr du takten. det finns en oerhörd variation av möjligheter i denna lilla historia! jag är glad att jag fann den trots att den tar tid från viktiga saker när man sitter och låtsas vara hip.. hop.. den ska jag använda seriöst i en låt någon gång.

faktum kvarstår. bättre beat hittar man sällan. inhandlad för (prutade fuck-tiskt upp den) 7 kronor på loppis.

köp en du också nu!


funken styr nu mera mina steg. precis som soulen tyckes göra. trots att raketen åker till nederländerna för service så hindrar det inte mina dansanta fötter att fortsätta sin vandring i en för tillfället oerhört positiv riktning

minimalistiskt, ett fett beat i bakgrunden, en fresch basslinga, funkgitarren, den ettriga hi-haten som varvas med virveln och de smattrande trumpeterna som sätter guldkant på hela paketet. falsettsången. jag är så glad att jag har hittat hem! det som har fyllt mina öron idag är nånting som jag har letat efter väldigt länge. och jag är inte besviken. jag har i mitt huvud adderat det jag i musikväg för tillfället tycker om sedan tagit bort vad jag.. tycker om mindre..och, fram tills nu, ovetandes kommit fram till sjuttio och åttiotalets glansdagar. funken styr mina steg.

det är en underlig känsla att plötsligt lyssna till det som jag ovetandes har förberett i mitt huvud på under den senaste tiden. fast väldigt skönt, och glatt., och gladigt helt enkelt.

samt att sommarslängdängan återfanns. de latting kinns - fint väder
jaa.. jag säger då det.

samtidigt har jens lekman återinträtt i atmosfären.. från att i periferin mest seglat omkring som en till synes genomlyssnad erfarenhet har han nu återigen erövrat mig. vid sidan av min tidigare nämnda uppenbarelse.

jag önskar bara att jag kunde hitta congasversionen av apache. hiphopens skapare. vilken dröm. denna skulle bli körsbäret på wilhelm tells huvud. eller hur var det?

än en gång har jag för egen del, och maskin, uppehållit mig vid denna till synes oskyldiga apparatur. än en gång har jag ovetandes slukats i dess gigantiska gap och klockan är sedan länge läggdags.

nog sagt om ingenting

ta hand om dig. och de du bryr dig om. adjö.


kundservice

gäller allt och alla för alla slags problem. ring mig. så kan vi prata sen.

jag menar det ring mig. jag är snål och kommer inte att ringa

jag börjar med igår. för att kunna göra jämförelsen med dagen idag.

igår, var en av de sämsta dagarna på länge. riktigt jävla länge. den började i största anspråkslöshet för att sedan övergå i ett helvete. jag var till en början försenad som brukligt är i min värld. till första lektionen.
emmy skulle åka hem till norge. jag åkte inte till linköping. bak i mitt innersta låg allt för många saker och gnagde.

på fysiklektionen tilldelades vi gruppuppgifter som vi skulle lösa två och två. jag och carro löste dessa och såg inga problem i våra svar. vi skulle redovisa på tavlan och hade gjort.. allt fel.. lärare som petade och pekade och allt kändes skit och jag insåg, hur dålig jag är på fysik, hopplösheten i att ens försöka skaffa mig ett godkänt betyg i denna 150 poäng tunga kurs. tårarna var nära och jag gick från lektionen tidigare för jag klarade inte av det. skolans toaletter är fan det hemskaste jag vet. där brast det första gången för dagen.. sen skynda till det gula huset för att se på när emmy stressad som en iller åt mat och mackor och packade och pratade med mig, där brast det andra gången. sen hem.. och så brast det igen i köket när mamma sa nånting och sen låg jag i sängen alldeles för länge och mådde skitskitskitskitskit

svart och svår jag vet
(med vita skor, gula byxor, grönt skärp, vitt linne och vit kofta, då kan man ju inte bli såndärhäruschnej)

ringde och pratade med frida. brabra. eller det kanske var måndagen. det var bra iallafall.. astrid ringde det var också bra. jag ringde linnéa.. det var bra.. väldigt bra fuck-tiskt. det hjälpte. och ja vände på allting igen och got to the core. jag måste känna att jag duger. jag har sånt behov av bekräftelse har jag märkt. dålig sak. jag är bra.. det vet jag. men jag vill att andra ska veta det och när ja då fiskar hela tiden så bryter jag.. kanske på nåt sätt ner mig själv.

jag har ganska kass självkänsla.. men jag ska bli bättre.. och inte spela gitarr för folk.


jämför vi gårdagen med idag ser vi att denhär dagen har varit en fröjd att genomleva.

mamma och lillebror bakade väldigt gott bröd och har man tomater på en och paprika på en annan och te och mitt i natten ( alltså nu nyss ) så ter sig dessa ännu bättre.

och ha inte bh med bygel, allt handlar om komfort!

ÅH! jag höll på att glömma. vi skulle välja en sekelskiftesdiktare och analysera sönder till höger, samt vänster.
jag letade länge i den stora boken utan att hitta nånting och valde till sist (dagens ungdom pratar slarvigt å dom läser inte) heidenstam. och sedan helt utan anledning fick jag upp ett uppslag med. just det:
edith södergran.
då blev jag aningen euforiskt. fast jag kunde inte välja en dikt att analysa. jag är glad att jag hittade henne. få fördjupa mig i någon som jag är intresserad av sedan tidigare samt att hennes diktande berör. en konsekvent jury har kommit fram till att dikter som ej berör är som.. jättedåiliga bara. usch.

edith södergran. mm. det känns bra. svenskan har jag för övrigt rott i land för länge sen.


dags att bege sig. adieu - vive la fête


lättsmält

hur kan jag vara så naiv? tro att någon vandrande varelse på denna vår snart ödelagda planet skulle vilja läsa föregående inlägg, eller att ens blicka i dess riktning? nej, lättsmält och simpelt, så ska det vara.

jag måste bara, ur DN, citera några ytterst välformulerade rader som i vanliga fall förgyller hemmets kylskåpsdörr;

"Ty så innerligt älskade människorna sina saker, pryttlar och förbränningsmotorer att deras kärlek smälte inlandsisar, höjde hav, dränkte land och förvandlade vingårdar till brinnande kullar. och inget pris kunde bli för högt - så länge hjulen rullade, flygmaskiner streckade himlen och tingen blev gjorda. "

sug på den! din gamla stofil!

hur som haver.. barnen kär

säkerligen är jag långt efter många med denna upptäckt som min mor för övrigt gjorde men jag är otroligt glad av att få möjligheten att dela med mig av denna upplevelse!

www.molgan.tv

så sjukt bra sida! fler independentmusikvideor (långtord.där<--) på samma ställe hittar du inte! inte i den koncentration (n=CxV, alltså substansmängden är lika med koncentrationen multiplicerat med volymen!).
bra musik, trevliga musikvideor, mysiga upptäckter, skönt upplägg..

vad mer kan man begära.. för er som inte vet det pröva även pandora.com om ni har lusten. müsli

åh jag pratade med linnéa idag, det kändes så bra det var länge sen, skit också att vi inte ses på lovet. oj, tough alliance - holiday spelas nu, vilket sammanträffande, jag är i fas med musiken

kort och koncist! emmy är snart hemma, jävlaskit vi hinner ju aldrig ses? Detta ska jag säga henne

och jag blev glad när nathalie sa att hon lyssnar lite på elope ibland. och när frida sa att hon lyssnar på mig på windows mediaplayer. och när axel sa att kompet i elope va fräscht. och när sandra sa att jag hade fin röst. men det kändes inte så mycket när emmy sa att min nya låt va bra. hon är för stressad för att det ska bli något av det vi gör och säger.. nästan iallafall.. det är jobbigt när man ligger på 96.4 fm och hon på 97.3. hon är i alla fall allt för bra.

min lillebror bor vägg i dito med mig vilket leder till komplikationer när jag vill spela jättehög musik och samtidigt sy en massa tygkassar (www.kasse-uf.se) då han planerar intagandet av sin välbehövliga skönhetssömn. för övrigt är han snyggare, större och starkare än mig... jaja.. man kan inte ha allt..


för övrigt har veckan vare bra. trillade ner i en brunn och kom inte opp på ett par dar.. chicketicaowaow!
hemsjuk

jag är försenad, till bluesen alltså. den har redan gått..

 

känslan av att ha missat bluesen. gått miste om sorgsenheten, vardagstristessen, misslyckandet, tid som har passerat och som man har fyllt till brädden med, just inget särskilt. kan det finnas något mer.. jaa, vad ska man kalla det för..

 

beyond the blues så att säga..

 

den tillvaro som jag för tillfället återfinner, och finner, mig i är som, en gammal, snuskig, fnasig, adjektiv, adjektiv vedklabbe som ingen egentligen vill ta i, ens med tång. jag gör ingenting. uttrycket att " inte göra nånting " har två betydelser.

 

1. "Idag har jag inte gjort nånting!" Exempel ett är då personen i fråga själv har valt att ta avstånd från de vanliga arbetsbördor som denna annars får dras med och njuta av exempelvis en bra bok, en fin eftermiddag, mysa i soffan.

även känt som den sorten som är självvald.

 

2. "idag har jag inte gjort nånting!" Exempel två är då personen i fråga har haft avsikter med dagen, mål att uppnå eller dylikt men totalt missat dessa och istället ägnat sig åt, gud vet vad. tillbringa tid framför datorn utan att med framgång lyckas uppnå minsta lilla tanke med goda och nyttiga avsikter. eller att som sagt ha spillt tid på de mest onödiga saker istället för att läsa en bra bok, ta det lugnt, filosofera över livet, framtiden och dåtiden.

 

idag har jag till större delen ägnat mig åt exempel #2

 

jag var på el bibloteca idag, con emmy, och insåg åter igen vilken dålig människa jag är som läser på sin höjd en bok i månaden. förutom de kapitel ang, induktion, fusion, magnetic fields, derivator och dylikt som figurerar inom de väggar vissa kallar skola.

 

dylikt, likt dy; brunt, äckligt, kletigt, ej tilltalande,

 

som en hudirritation klockan tre på natten. du vet att du måste göra nånting åt det på riktigt och inte bara klia lite, då är det bättre att låta det vara helt och hållet. men du tänker att " imorgon, då ska jag minsann fixa häftig kräm och ta tag i dehär ". faktum kvarstår; att välja bort en kurs är bättre än att förgås under tiden den tar över ditt medvetande och säljer det till högstbjudande på ebay, tio dollar, tjugo dollar, trettio dollar, såld, till den högsta.. slutaren..?

 

tv on the radio - robots ( handlar om robotar som knullar och bilder på operah winfr..e.. yi? som.. ja vi.. glömmer det )

 

väldigt bra skiva. new health rock väldigt bra ep. som jag längtade till släppet av deras första skiva åh det var tider det.

nu är jag grå och tråkig och har en ipod som inte fungerar

jag är mentalt handikappad

inte på grund av nyss nämnda, men det spelar säkerligen en biroll. kanske.. någon slags antagonist, vad vet jag

 

åter till studion:

jag har svårt med kolon vs semikolon.

att dö, att få sova, och att i sömnen kanske drömma, drömma..

"Shakespeare!"

 

kan hända är det teatern jag saknar? med lite eftertanke har min teaterkarriär så att säga, lagts på hatthyllan

 

första var det skor, sen byxor, nu skärp, vad kommer här näst. snart är jag en slav under de mode som komma skall. olle fixar gula byxor, det börjar säljas gula byxor. olle fixar fräscha dansskor, det börjar säljas myycket snarlika skor kompis. kan man se ett samband, jag är. modet..

 

odet, inte det, som man ska vara.. jag är fel.. en felande länk.. länk till något slags mer eller mindre fatalt sammanbrott. umgås med mig och du går under jagsvärpågudfan. jag.. jagjagjagjag..

 

(dudududu... du.. är viktig.. tänk på det, för bövelen!)

 

jag tappar så att säga fotfästet då och då. blir aningen rund undertill så att säga. i get nervous when she comes around, så att säga. och tro inte att hon är en specifik person, hon är mer ett slags spöke i min hjärna som till och från ställer till förtret för mig och min självbild, mina mål, min världsbild,

 

migmigmigmig.. digdigdig.. dig..

 

fast vem skulle min.. vem skulle denhär bloggen handla om.. tjaaa.. jag kanske ska börja skriva blogg åt någon annan? kan det vara nånting? bli åh! det ska jag göra dom säger att man ska tänka på va man tycker e kul o sen jobba som fan me re! : D

 

kräks.

 

pådig, poder.. kunna på spanska.. vad kan jag? klinka på en gitarr och trötta ut min hals genom att med allt för ansträngda spännband försöka frambringa toner som jag aldrig kommer i närheten av.. samt skriva såhär osammanhängande texter så att polarna ska tro de e freestyle ( riksdagspolitiker som säger sigh heil! sen mins jag inte mer. )

 

tiden det tar för mig att se att här finns inget för mig

ja vill inte gå gången. och ja tänker inte prata som ni gör.

 

 

mina återupplivningsförsök av soulseek fungerar inte. alls. kanske ska ringa windows kundservice och betala 750 kronor för den hjälp jag eventuellt kommer att kunna tillgodogöra mig.

 

inte? aha.. nehe..

                                                                 homesick, cos i no longer know, where home is.

hunger. och jag är flicka, jag tror jag är kaer.

 

 

klockan är sent, jag upptäckte att mina låtar blir väldigt bra på svenska också. rocky svennis..

 

för att man inte ska drabbas av ex.2 ska man vara medveten om de konsekvenser som ens beteende innebär. det handlar om att se längre än dit näsan når. jag får alltid ont i ögonen när jag ska titta på min näsa och försöker därför sällan med detta. men ibland så tar tristess över och jag försätts i ett tillstånd av apati. lönlöst. utan lön alltså. lönlöshet?

 

nu är det för sent. för sent för att komma fram till någorlunda vettiga förklaringar till det beteende som man under dagens lopp givit omfattande kritik. sitt eget beteende.

 

jag ska alltid göra för mycket eller för litet. jag ska alltid veta för mycket eller för litet. jag vet varken ut.. eller in..

 

det är ut. man må vara in...

 

efter de första två sekunderna fastnar man direkt. rakt ner i träsket. kings of convenience-träsket. en känsla som bara deras musik frambringar. en stämning en.. kanske känslan av att komma för sent till bluesen. närliggande, snarlikt

 

 

 

sov gott.. och ta hand om dig.. för bövelen.
ipodproblem

i lördags, melankoliskt traskandes runt på kontoret i huset där jag bor, lyssnandes på 3 gig nyinlagd tom waits, klippandes i tyger och trådar, inser jag vikten av att kunna lyssna till den musik man vill, när man vill

dagen därpå säger raketmaskinen. följande " Connect to your computer, use iTunes to restore "

lyckan är total. inte nog med att jag blir av med allt som fanns på min nyss fyllda ipod, när jag väl har återställt den så säger itunes till mig att den fortfarande inte känner igen ipoden som nu är inkopplad.

jag ska till linköping och prata med äppelaffären ang. min lilla dispyt.

skitockså. det smärtar i mig att se den lida så. utan musik i minst fem dagar till. jag kommer förmodligen tvingas lämna in den för reparation. lyckligtvis är vädrerleken på min sida. allas sida.

på fredag kommer emmy hem. vad hon inte vet är att jag förmodligen inte kan möta henne på stationen. jag ska nog tala om det för henne. spela musik och ägg. hon ska få musik av mig också. typ ibrahim och nollsju och airs senaste skiva som jag inte lyssnat på än

illercykel

apati

se little miss sunshine, om ni inte har gjort det. jag är förlorad.

 

att ingen drar fördel av den känsla som för tillfället präglar större delen av mitt medvetande

jag är mållös. jag vet varken ut eller in. som man säger. fast jag innebörden är aningen luddig

jag skulle med nöje stå och se ut i regnet på gatan under en längre tid. stå. i dålig hållning. allmänt ofräsch. varför?
jaa.. om jag det visste. be mig om något. jag.. visst.. whatever.. jag orkar inte bry mig

fan va ledsen jag var idag. engelska b. olle är väldigt aktiv på lektioner och har satt mvg på större delen av kursen.
olle skriver en bokrecension och av lathet tar han en handfull textfragment från internet

ungefär som att sikta på sitt knä med ett hagelgevär.

olle formulerar delvis om dessa. olles engelsklärare uppmärksammar detta, kallar hela bokrecensionen för plagiat, talar om för mig vilken dålig människa jag är samt att jag är en skam för klassen och att jag inte ska sitta och ljuga henne rakt upp i ansiktet. en handfull textfragment genomborrade under en kort period olles knä med den approximativa hastigheten av nyligen avfyrade hagel. det kan ha varit det mest korkade jag gjort under min engelskspråkiga tid. jag förstår inte varför jag tillät mig göra det. jag förstår än mindre varför min engelsklärare, även mentor, inte låter mig skriva en ny och bevisa att jag håller den klass som jag tidigare har visat. istället säger hon till mig att mitt mvg i engelska b kan jag, så att säga, se mig i stjärnorna efter. att chansen för en rik att komma in i himlen är likställd med chansen för en kamel att ta sig genom ett nålsöga.

felöversättningar leder till missförstånd. jag siktar mot stjärnorna och mitt mvg ligger vid trädtopparna.
toaletter är bra. där finns pappersnäshandduukar för tårar att torkas. toaletter  är dessutom oftast inredda med väggmaterial som inte tar skada om man av en händelse skulle avfyra en fot mot dessa, i aggression eller ren desperation.. inte heller skåpen i skolan tar någon större skada av en fist of fury när denna med en konstant acceleration på, i runda slängar, 2m/s^2  träffar skåpsdörren.

i övrigt har dagen varit bra. jag erbjöds en spelning. 100 kronor plus mat. spela för ett gäng från bolivia. plus svennson. i övrigt är jag för tillfället som sagt mållös. att känna glädje är för mig lika relevant som en textredigerare i word är för en gelatinklädd tårta med kiwi i. ( kiwin måste i någon mån vara konserverad då proteaser i annat fall skulle bryta proteinbindningarna i gelatinet och vi skulle inte få någon tårta kvar )

att se framåt i tiden känns som att språka om en svunnen tid. irrelevant
att däremot överväga huruvida jag ska gå till skolan imorgon, eller ej förefaller för mig vara en svår uppgift. motivationen är, som förståligt är, inte den största.

att åka runt i sommaren, att ta hand om sin kropp och knopp, att åka utomlands, att hitta ett jobb, att tjäna pengar, att göra av med pengar, att umgås med de man tycker om, att tycka om någon på riktigt så som man sällan gör, att börja plugga, att unna sä o götta sä(!) känns nu som en dröm om lyckan. en framtid endast belägen bakom knuten. men då jag inte har någon spionspegel att kika runt detta hörn med, kan jag helt enkelt inte se den. jag kan inte titta runt knuten för jag sitter fast. ena benet i det dom kallar gymnaziet och det andra.. i mig själv.

om man tycker om någon borde man säga det. gör goda gärningar för helvete så att folk blir lite gladare, skicka kort köp en ful affisch med michael jacksson på och ge den till din klasskompis. ring och säg " hej du är bra" eller skicka inbjudningar till grillfest på danska till dina nära och kära och alla andra för den delen. gör något. jag gör.
gör du också. så kanske vi kan bli lite gladare och blicka. inte framåt. för framtiden vet vi inget om. men se idag och se vad vi kan göra av idag. och imorgon. lite framförhållning är alltid bra

nu har jag, trots tanken om att formulera mig kort och koncist, skrivit ett alldeles för långt blogginlägg. jag tänker nu bege mig mot min säng för att inta 7 timmars sömn, efter det, morgontrött och bitsk, tvingas bege mig till the s-word och där genomlida ännu en dag. det ska bli en riktigt bra jävla dag som ja ska utnyttja. till fyllo!

 

tyck om mig, visa det. alla måste bli behövda och personligen har jag ett ovanligt stort behov av bekräftelse.

 


i'm going to jesus camp!

visste du att demokratin aldrig kommer att hålla i längden, för att alla kan ju faktiskt inte vara lika mycket värda. först när jesus kommer med frälsningen blir allt bra.

jag tycker synd om er som såg dokumentären. jag tycker synd om er som inte såg den.

jag har inte blivit så skrämd, upprörd och illamående på väldigt länge.


det var en dokumentär om kristna i U.S.and.A. som indoktrinerar små barn från tidig ålder med skeva värderingar och som utan diskussion proklamerar den enda sanningen.

kristna fundamentalistiska krafter har idag en makt som jag tidigare inte haft någon större vetskap om. att den kristna högern styr landet är en sak, men att den har så otroligt stort inflytande och är så djupt fundamentalistisk hade jag svårt att tänka mig.


man sätter barn som målgruppen och de indoktrineras från tidig ålder med labila värderingar, simpla sanningar om verkligheten och leder dem in i en livslögn. barn som nästan går åt för att de ibland har svårt att "känna gud". barn får höra att de är dåliga som pratar ett "orent" språk i skolan och inte är guds verktyg i vardagen. barn som krälar om förlåtelse för "synder som de har begått" enligt de som står framför dem och predikar, snarare skriker åt dem att de är dåliga och att guds kärlek bara kommer till dem genom den rätta vägen. det är övergrepp. i sverige skulle dessa människor ställas inför rätta, i sverige är dessa företeelser förbjudna! det är helt galet!

det gör ont i mig att se dem.. fyfan.

man visar foster för barnen och hävdar att 50 miljoner av deras medmänniskor inte kan vara med dem idag på grund av aborter, hur fel det är med aborter och att de, i guds namn, genom sina liv ska vara ständiga abortmotståndare.

men självklart har dessa barn en fri vilja! självklart så ska de själva finna den rätta vägen och guds kärlek. för gud älskar ju oss.. alla. utom de som ska till helvetet.

se på islam! i islam tränas barnen från tidig ålder och de är villiga att dö för sin tro! det borde alla kristna också vara! alla barn måste få lära sig att de är villiga att dö för jesus och gud och alla hans 40 rövare.

vi lever i en sjuk värld men detta är vrickat. fundamentalistiska krafter styr som ett så stort och inflytelserikt land och baserar politiken på djupa förankringar... i bibeln. enkla textrader får enorma konsekvenser. var detta vad lukas matteus markus och johannes ville? var det ett land som i guds namn ska förkasta all respekt för andra människor och enkelspårigt och tjurskalligt förespråka våld, förtryck och krig? det är där vi är idag.

de hävdade att sverige är ett av världens minst religiösa länder, tack gode gud för den saken.

att barn tar efter sina föräldrar är självklart ofrånkomligt. men att skicka dem på jesus camp och banka in sanningen om jesus i skallen på dem är vidrigt. jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag är egentligen allt för upprörd för att skriva det här inlägget. säkerligen drar jag en mängd förhastade och förenklade slutsatser baserade på entydig och inbilsk fakta. men detta är ingen vetenskaplig rapport. utan en blogg med tre läsare.

jag var tvungen att lätta på trycket. det var nog guds vilja..

 


75%

solglasögon, 8 vykort, ett styck michael jackson poster, 13 kronor.
gårdagens fångst. 50%
dålig tysk soul, svarta skitsnygga seglarskor, röd bok, 32 kronor.

större delen av mina fynd förblir nog inte mina, då jag inhandlade åtta vykort och en poster i andra syften.

for the record
jag hade spelning i onsdags. i tisdags skrev jag en ny låt till ett komp som sedan en längre tid gnagt i de perifera delarna av hjärnan. på svenskalektionen onsdag morgon skrev jag en låt till. till ett komp som nästan var klart
dessa spelades båda senare på kvällen inför omkring 100 pers. det gick jättebra. jag har ändrat texten. tråkigt att bloggar inte är utformade med direktkontakt i form av bild och ljud med deras ägare. äger man en blogg? dess.. författare? författaren. i alla fall i samanhanget som jag nu har satt mig i

sjukt bra. jag är stolt. linnéa, calle, astrid och erik har sagt att de är bra. därigenom är jag legitimerat duktig och slipper leva i samvetskval. vilket annars hade skapat en hålighet i mitt inre som spridit sig ut i mina limbs

det var en tjej och pratade med oss i skolan idag. hon hade läst teknisk biologi. en civilare.

det lät väldigt roligt och intressant. jag berättade allt för mamma varpå hon gjorde mig uppmärksam på mina betyg. och att man bör ha bra betyg för att ta sig dit man vill
ja men gud va skönt då vet jag det och kan utan större ansträngning kirra mvg i minst en miljon kurser som redan är betygsatta. och de som ej är betygsatta har jag självklart möjlighet att påverka. men hur stor
fysiken kan bli .3 points. .6 eller .9 det är sjukt hur stor skillnad den kursen gör

150 points. joints.. suger in de söta o blir snurrig i bollen puffpuffpuff sen är jag uppe bland molnen.

brun papperspåse med klister i, i min lilla hjärna är det hysteri, kladdig om munnen men det gör ingenting, viftar med armarna och springer omkjing.

jag har en tråkig myspace också. ollelundin heter jag där. har lite tråkiga bilder. lite inspelningar med krass kvalle. varken vidare bra eller rolig.

ja men gud vilken tur! jag är inte tillbaka i gamla negativa dagboksmönster utan ser positiva saker i min tillvaro vad skönt! klockan är halv två och jag är på tok för trött för att aktiviteter liknande denna ska vara nyttiga.

jag har kanske gått ner till 75% om jag inte aktar mig sjunker jag till 50. jag vill inte sitta kvar i skolan. jag är klar med min skolgång. det har jag varit en längre tid. i huvudet iallafall. synd att min hjärna sällan stämmer överens med verkligheten och den uppfattning kreti och pleti bär på. det låter som att dom bär på en sjukdom haha. så sant så sant så dant, det kan bli.

engelskan gick bra. jag skrev väldigt lite brev idag. tre vykort.

jag tänker på er, alla. hoppas att vi ses snart. jag behöver all hjälp jag kan få.


(alltså dom nya låtarna är vääldigt bra.. jag önskar att alla kunde höra dom. utan att bli för dryg. jag hittade mitt höga register igen. min röst är bäst om natten. god natt)