chu

jag har ingen iphone. jag är inte jesus. jag har jesus på väggen och tänker köpa en iphone. när den fått över hundra gig. så man kan ha den till allt. helst tvåhundragig. minst. femhundra med. då kan de va värt.
en miljon. jag har haft min mobil i kanske två år nu. den börjar sloka lite. den andra jag har har jag haft i kanske tre och ett halvt år. dom är båda bra men kanske inte varje dag till allting. och dom lever sitt eget liv. precis som urpo en nalle och turpo en nalle. fast nalleliv. ja.. ni förstår min ordvits och ser mig således som en person väl kapabel att i alla typer av sammanhang och i varje ögonblick blixtsnabbt uppfatta situationen, processera den och dra världens bästa pappaskämt. på en nanosekund. det är jättefort. en sekund gånger tio upphöjt till minus sex. nej.. nio..? annars blir det bara milli.. nej de e tusen. tre. shit mina naturskillz är inte vad dom har varit.
jag dricker proviva gul kiwi och mangostan. den är god. jag äter penicilin. mina svininfluensaprickar är snart borta.

klockan är kanske elva över chuttvå. jag ska sy ihop två olika mönster. ett till cissi och ett till catrin. jag ska göra insnitt också. i wanna make it wit chu. sen ska jag hem till olle. han har eldat i vår vedspis. vi har lagt betongplattor på och i den så den håller värmen som fan. värma bullar. koka te. dricka te. äta bullar. sen ska jag slinka ner ett twinpeaksavsnitt innan mina ögon trillar ihop av utmattning. som i morse. kom till skolan halv elva. lagom till jag skulle göra fika. funkade bra. gott fika. mangostan och kiwi. bra kombo

wit chu

jesus is our only hope

jag undrar. har jesus en iphone.
använder han mac eller pc
är han för eller mot ipred


jag undrar om han lyssnar på all kristen musik som görs eller om han föredrar progressiv musik

har jesus happy socks?
kanske jesus går till gymmet eller han kanske powerwalkar. med stavar då.
är jesus vegetarian. jag tror han kanske är vegan. det är strikt. kanske för strikt
älskar han choklad? kanske mer som dyr inte den billiga.


help us jesus, you're our only hope


dals peaks

appropå slående likheter mellan dals långed och twin peaks. stora snygga träd. mord. vatten. och gubbar.
och sågverk. unt so weiter.

jag skriver brev på skrivmaskin och hoppas att världen kommer att bli bättre

jag har inte svininfluensan. men jag har svinkoppor. sjukt ohett.. man känner sig ungefär som en stor bakterie som kommer att smitta allt och alla i sin väg. jag skäms när jag öppnar kylen för jag vet att olle kommer att ta i det handtaget också. och då kanske han blir smittad. det är sjukt. illa illa illa. mycket alcogel goin down my spine.

och på händerna
jag och mange ska bära in ved idag.- det är en fin och solig dag. inga mord än.

jag var i göteborg och vände igår. ner på enochenhalvtimme kollade kvibergamarknaden kanske den hette.
häflten av allt som säljs där är ju stöldgods. det är rätt sick. menmen. sen vidare käka sushi mm kolla lite tisher och sen köpte vi skitmycket tyg på skroten och sen drog vi oss hemmåt sakta men säkert!

kläder.. vad ska man säga. jaa..

mitt platta jag

det är allt det handlar om. jag håller på att förändra mitt liv. hela tid. mått och bestämmelser stämmer inte.
allt dom vill är att jag ska platta till det. platta ut det. ja jag har hatat mitt liv. och hur jag ser på det. och hur jag förändrar det. men idag började jag iallafall klippa ut ärmarna. mönstret är gjort till toilen och jag ska se ifall dom stämmer. på den nya skolan är allt annorlunda. olle är ofta tillsynes insatt trött och hård men vill egentligen bara att alla ska se honom lite mer och säga att han är duktig och förklara för honom hur mönsterkonstruktionen fungerar. olle använder sig sällan av det som han vet är rätt och riktigt i förhållande till sin omvärld och istället för att förstå att han är nervös över något så klandrar han sig själv, oförstående, och ser till att fortsätta vara nere.
olles liv kommer att bli bra, precis som hans liv. ska han åka till göteborg eller inte? han ska iallafall se kings of convenience på nalen den tredje oktober. tills dess ska han jobba arslet av sig, i helgen tillexempel. eller så åker han till göteborg. inget bestämt. jag måste reflektera mer. tillexempel i min reflektorspegel som sitter i systemkameran som jag precis köpt och som ligger hemma på mig och väntar
ja olle är glad över det. platt, men glad. för att kunna sy plagg måste man ha sig platt.. tydligen. och sen ändra på sig. för att bli tjock igen. med tyg på sig.

vikten av mina ord. är allt jag har. och allt jag har är det du egentligen önskar dig.

adjö