update

erik, du är snygg i håret.
jag ska bli världens första queerarkitekt.
jobbar hårt som fan fotar och skissar med overhead kom på ett eget reliefmönster till stickmaskinen och knäcker dig till sist.
rör dig inte. då dör du.

en sketen söndag.

en söndag att dö för. detta är ett blogginlägg där jag kommer att rada upp saker som har hänt under min dag. ett sånt inlägg som egentligen inte säger nånting och som är helt ointressant. men denhär söndagen är typ meningen med livet. hitills.
vaknade tio. gick upp strax innan tolv. åt fjällfil med hallon och hemmagjord musli. ringde frida och gick på en jättelång promenad i strålande solsken. gick till dampen och satte mig på mitt office, öppnade fönstret och satt där och suktade i solen och pratade med min kära mamma. ludwig kom förbi och lagade sina byxor medan jag snackade skit med catrin. köpte jäst. gick hem. tog på mig suspen och bindade fingrarna. la över where the wild tings are på ett usb som jag tejpade på dörren i bastun. gick och sparrades med olle i en timme. snackade thai och semester. gick hem. satte en deg. duschade. lagade fruktansvärt god mat. bakar nu solrosfröfrukostbullar. ska över till ludwig med tre semlor för han jag och cissi ska kolla på film. börjar klockan halv ett imorgon. just nu är det bra. just nu är det riktigt bra.
om du har pallat läsa allt dehär kan jag glädja dig med att ditt liv har duplicerats. inte mitt.. ditt..
på fredag blir det stocktown. möbelmässa. hänga med erik och resten av mitt crew. jävlar va mycke bra folk det finns.

pudel och sädesärlor

hela världen lurar dig.
hela världen luras med dig.
jag tror att jag vill göra vissa saker. jag tror att jag vill sitta på facebook och titta på andra människors bilder. jag tror också att jag vill kolla på tv och melodifestivalen. och att jag vill se coffie and cigarettes på tvåan ikväll.
allt är ju bara en föreställning om vad jag tror gör livet meningsfullt. jag förstår själv att facebook och melodifestivalen inte kommer att ge mig så mycket och att jag kommer att bli en korkad mediakonsument om jag fortsätter att titta på dom. men om jag då letar efter " sanningen " nån annan stans så är ju den sanningen lika mycket en föreställning om vad jag tror gör livet meningsfullt. lika väl som kreti och pleti tittar på CSI. eller dresserar hunden. eller snickrar soffor. vad vet jag.
har allt att göra med vilka kemiska substanser som kickas ut när man tror sig göra någonting som är socialt accepterat och som ger social status. är det meningen med livet? att komma fram till vad som triggar en och sen köra på det? inte att plugga konst eller ha herpes.
jag vill bli en pigg gamling.

inskränkt, intänkt, intäkt, snötäkt, Långed

förändring sker inte på facebook. du kan inte statusa dig till ett nytt liv eller en ny stil. det gör du själv. i din egen värld. verkligheten. fan va skönt att jag har börjat använda min dator för min egen skull och inte för att profilera mig mot andra. de e så sjuuuuukt löjligt. tacka vet jag skön läsning och trevliga blogguppdateringar. puss.
men jag hade gillat ett forum där gött folk hade kunnat slänga ur sig sköna tankar o ta allt med en nypa socker och en nypa salt. de hade varit riktigt fint. opretto och inte kopplat till nånting. bara nån stans o göra av alla fantastiska tankar som man, i alla fall jag, hela tiden slås av. som att jag borde starta en tankesmedja. borde man inte kunna göra det till en studiecirkel? det hade varit fett. de hade jag nog gillat också.
iallafall. i en meter snö kan man göra olika akrobatiska konster utan att det gör ont. om man dyker från snömassornas yta och ner i snön så täpps allt igen och man kan inte andas. du blir kall. akta dig för snö.
jackan håller på att bli klar. idag gjorde jag massa viktiga saker. jag dampade ulltyget. jag har tagit ut alla delar. och i helgen så ska jag försöka låna en kamera och fota jättemycke idéer som jag inte har fått än. plus att jag borrade upp sjuttonmillinmetershålet i mitt bord med hjälp av kacper och jag fick hjälp av olle att göra klart ramen till pallen äss i rockärmen och guldstjärnor till dessa män. och ja, jag stärker mitt manliga kontaktnät för att bevara patriarkatets makt. puss