goran

självömkande inlägg:

jag undrar hur det känns att sitta avskuren från omvärlden. jag undrar också hur det kan te sig när man tillbringar all sin vakna tid med den familj man är uppväxt med och tagit sig ifrån så många gånger, oj. felaktighet. det är trots allt en ljuspunkt. jag trodde på fullt allvar att det skulle va sämre. skönare o hänga än ja trodde. så länge man inte bryr sig om allt tjaffs som e. klappa in de pappa lilla.

tänk om man skulle glömma bort hur bra och viktig man är. kan ingen berätta hur det är? stackars dom människorna som blir arga och upprörda över småsaker som att halebopladdningen, som man tänkt smsa sönder sina vänner med i rädsla av att de glömt deras patetiska existens, inte har kommit in på telefonen! stackars dom!

jag undrar hur det känns att dag för dag känna sig mindre och mindre attraktiv ur alla synvinklar. inte nog med att man kanske känner sig nere och dålig och att det speglar sig utåt utan också kanske lever på ett gammalt rockenrollminne att man minsann spelade i dedär tuffa rockbandet för trettio år sedan men nu sitter och använder det som berättigande för ens existens på den patetiska bar man sitter och försöker ragga på singelmammor och ensamkommande flyktingbarn på, eller att man tillexempel hävdar sin existens med att man faktiskt hade en reservplats på beckmans, jaha första jaha jaa förlåt, eller att jaaa joooo men snaaaaart ska jag väl ta mig till eh kanske bara ska hälsa på lite folk överallt i hela sverige och försöka bränna upp dom pengar och drömmar som jag har innan jag åker till norge och får ett jävla BARNHAGEJOBB istället för dom fantastiskt guldgröna skogar som växer i receptionistbranchen eller som växer i båtbranchen men nej nej nej ta inte mig ta den som är bättre än mig säger min utstrålning och min framförhållning är inte sen med att fylla i hur illa det står sig med den här killen när det kommer till jobbmoral och att komma i tid jaaaaaaaaaa va kul att du fokuserar på dina falska sidor säger hans självkänsla och slipper därmed allt ansvar för att få hans lekamen att äns stå upp, att äns resa sig på morgonen det är för fan min mage som får mig att börja fundera på att gå upp när klockan väl slår tolv på dagen det är för fan min mage som säger till mig att gå och lägga mig för att självförtroendet inpräntat att om han går och lägger sig hungrig så kommer han att gå upp tidigt äta frukost som en kung, jobba hela förmiddagen, äta lunch som en prins och jobba hela eftermiddagen och slutligen dinnera som en fattig och efter att den, i neonfärgat stoff klädda, lyckosamma och välutnyttjade dagen är till enda så känner han sig trots allt glad att han kommit till världen och nöjd över sin insats och imorgon kommer att bli en än bättre dag.

nej juste. så va inte fallet. magen väcker mig strax innan min mamma kommer hem på lunch.
aha
kul.. aa men tack då.. nae.. utan ketchup tack.. japp. ae de e ju som de e nu. svårt o få jobb... finanskris o allt. förresten berättade ja att ja spelade i ett rockband förr? vi va ganska kända vettu..!... o så...

MARITIMA TJÄNSTER

ollelundin88@gothmail.com

Mina vänner klär sig helst i svart
De vill inte gör mig besviken igen
De tror jag älskar färgen svart
Jag vill inte göra dem besvikna igen

Det är svart, det är svart
Det är svart, det är svart
Som gäller
Det är svart, det är svart
Det är svart, det är svart

jag intresserade mig för soundtrack pro igår. hörlurarna jag köpte för.. två år sen? tre?
som jag tänkte använda tillsammans med micken som jag också hade förkovrat mig i. dom är ju i malmö nu?
på en slags buss. antar jag.. jag har dom i två år utan att använda dom för sitt tänkta syfte och nu när jag ska spela in
och ha mig en massa så blir det spridningsljud från dom andra kanalerna ouäääääääää
wine wine wine nej jag dricker martini.

jag har ont i nacken för att jag sover för mycket och rör mig för lite. mestadels sittande, halvliggande, liggande ställningar. jag surfade in på hurtigrutten idag. jag blev inte klokare. om man bara kunde söka jobb i norge fast på svenska. tänk vad det hade underlättat för mig!? det hade underlättat som faaan.

vanligtvis, sånnahär kvällar kunde jag alltid ringa nån. emma karin nathalie linnéa erik hillevi hanna eller prata sönder på msn. det fungerade på den tiden. vilken ventil har jag idag? jag saknar ventilering. mitt tak börjar murkna glasväggarna är inte säkrade snart faller jag ihop som vimarskolan. jag har.. min mamma? detta är för tillfället min största skoklämma. jag är väl inte jätteintresserad av att ta mig ur den lilla knipa som jag satt mig i. jag är ganska bekväm i att ha mat i kylen hundar att busa med och konstant kunna vara uppkopplad till våldtäcktsboken. ae ska bara adda lite och updatea lite och se om ja har nån friendrequest

YOU HAVE 0 FRIENDSBåtmagasinet

jag är tillbaka. det är sju år sen. sju år har gått men jag är femton.
jag är femton och ingenting har hän fastän jag är tjugotvå
samma kille. samma tankar. samma mönster. samma allt.
idag hittade jag ett program på min dator som heter soundtrack pro. jag har en usb-mick. jävlar i mamma va jag inte kommer att söka jobb i norge. det är som om min hjärna inte vill att jag ska tjäna pengar i norge. " nae olle för nu ska du va hemma och göra musik.. "
rickard hade blivit god vän på facebook med nån som hette nånting och som också gick i klassen som jag står som första reserv till. båda hade addat beckmans till sina schools.. han såg ball ut och hade hippa kläder som var för långa och gjorde hippa textiltryck och hade samma hippa frissyr som jag har. fast han hade den 2008. 2008 hade jag precis flyttat hem från malmö.. jag kanske har sett mer av en värld som han inte sett. ändå kunde jag inte låta bli att i rask takt tänka ut en plan för hur jag som rickard och den här pär-killen skulle skaffa mig en ball stil, läsa dom rätta bloggarna och synas på rätt bilder tagna av rätt människor. då kommer jag säkert passa in i beckmans mode-mall.
dra mig ur din hy som vore jag en pormask. ne men hej, hej MEN NEJ hellre dör jag. jag gör inte avkall på mig själv för att sälja min själ till djävulen som bär prada. prada gör balla grejjer ibland men så gör även jag. som när jag reverbar mina keffa inspelningar så att det låter wiowiowiowiowioww istället för näwuäänananäää som jag spelade in
JUSTE!
kvällen har blivit natt. jag ser ut som MacGyver och har funderat så här mycket på väldigt länge
kanske sen jag var femton

en ändring av hjärta

middag. jag fixade middag åt sammanlagt sex pers. hade räckt till tio. komplimanger och njutning. nu är klockan jättesent. och alla jazzmusikerna har jammat på trumset, synthar, ägg, gitarrer, bas, piano, ja praktiskt taget allt som kan jammas på i detta hus. själv har jag varit god värd och njutit gott av stämningen. jävla trevligt. råkade visst göra slut på pappas wisky. råkade visst göra slut på pappas öl. men däremot får dom sig en brakmåltid imorgon när dom kommer hem från staden på G.
GNESTA
vafantroru du ska bli miljonär? nä juste
hur som haver barnen kär.
jag dör lite nu. och det får jag göra.
jag dör lite av avundsjuka kanske man kan kalla det. avundsjuka till de som har en varm kropp att njuta. iallafall hålla om. känner mig lite bortom räddningen när det kommer till vad det ska bli av mig i kärlekssammanhang. killen med kollen har tappat taget låtsas trilla men tränar magen. varför? han tror att det blir bättre.
tiden har sin gång, det borde jag också ha.

jag ska bli som jimi hendrix

jag saknar dig
och jag vill vara med dig hela tiden
jag saknar att nosa dig i nacken.
jag vill att du ska ringa mig så jag kan läsa ditt namn på telefonen och känna en liten explosion av glädje och värme i hjärtat.
jag önskar att du kunde vakna lite efter mig och när jag står i köket och gör frukost så kommer du och lägger armarna om mig och frågar om jag har sovit gott
jag har sovit gott
för jag har sovit med dig såklart
är du dum eller det är klart jag har sovit gott då. pucko
och som dendär gången när vi åkte bil jättelångt och du somnade och jag fick köra i ensamhet lite för länge men det gjorde inget för du och jag var påväg.
jag kunde känna din hud mot min och du visste var jag var kittlig men jag försökte ändå att låtsas som ingenting


jag vet inte vem du är. och jag har inte träffat dig än. vi har aldrig sovit tillsammans och du har aldrig pratat med mig. men det är fan dags att du dyker upp snart. pucko. då blir det du och jag. en du. och en jag.