dags att resa sig

och dags att vara självgod.
ibland undrar jag varför jag inte har flickvän. en flickvän, eller kanske ett större antal. kanske hundra flickvänner. jagmenar. jag kan beatboxa. jag syr kläder. jag har halsband. jag går runt och slåss på låtsas och tycker de e ball. jag lyssnar på jävligt bra musik. tusen? tack? det är få som är så perfekta som mig, jag är inte bara snygg utan intressant också, jag är realistisk men tillåter mig att drömma. jag har stora muskler och snygg frissyr. jag fixar nya kläder utan floskler och får din mamma att bli yr jag rör mig snabbt i gränder och under tiden hinner vinden inte viska mitt namn, trots att det är så kort. olle. jättekort.
gud mot fruktan och gud vinner. frukta inte kyss mig som en glock. mums.
nej. på riktigt.
ibland förundras jag lite. men alla är olika. och alla tycker att dom är jävligt snygga, ser världen på rätt sätt, förtjänar bättre, och så vidare och så vidare. kanske inte i en lika grotesk utsvävning som jag tidigare gav prov på. men alla gör det. alla har sin världsbild.
känn dig skyldig. du önskar att du var mer som mig. känn att du ser lika bra ut och att dina tänder är vassare än min tunga och du ska få trycka min hand och jag skall kalla dig vän. jag ser framtiden i ljuset av din brända kropp och min lyckoslant singlas för avgörandet kring din död. jag lägger inte tid på onödiga saker. som att titta på dåliga filmer. som att läsa aftonbladet, som att sätta sig in i blå politik, som att gå till affären och köpa äcklig mat och äckligt godis. jag är för värdefull för att ge mig hän ner i grönska och gedigen heder. död. döden är något som äcklar dig när du tänker på mig. maskar. realistiska händelser blir inte bättre av att man tolkar dom
metafysik. inte att förkasta. förutom att man inte kan tänka sig hur det skulle vara om man inte tänkte sig saker.
återigen. oåterkalleligt ser du hur andra med dig inte vågar sig närma sig mig i rädslan av att vara fast för livet. min närvaro är oumbärlig. livets gråa nyanser blir mycket tydligare när ljuset av din brända kropp inte letar sig in genom persiennerna. det är jag som har anlagt dig. din brand. hela din värld.
gläd mig med beskedet att min framtid är säkrad och att jag för alltid kommer att känna mig säker i mig själv och att jag är kapabel att klara av livets grundläggande förutsättningar och i synnerhet utvecklingen av mig själv. må min lekamen frambringa lycka och välstånd. för mig och min omgivning.
tack

stoppar pengar i sängar

att växa. och att känna att man har tagit sig nånstans. det är så mycket som håller en kvar vid det gamla. alla gamla grejer man har. som kläder, som vanor, som möbleringar som tankegångar som sätt att se på saker men fyfan va snabbt det kan gå. idag fick jag en flashback från förra vintern. jag kan säga det och jag känner mig fett stolt över det. fyfan vad jag har vuxit sedan dess. tagit mig till en massa ställen. övervunnit en massa rädslor. handlat efter min hjärna i så många sammanhang och det har gett mig någonting i gengäld. det jag gett mig mig, igen. och igen. och igen. jag har valt mig själv i en massa lägen. det som kom att bli mig. liksom. och jag tycker minsann att jag har blivit mig själv på ett väldigt bra sätt. ett sjukt fett sätt.

att finna en vän att laxa en femma kan du hoppa från tvåan kan du leka med hästen om du hamnar i knipa köp loss dig och säg mig vad som tog dig hela vägen till halmstad. en stad av hash, humor och hårvax, hämmad av dom röda skorna gör du inte som du vill hämndens lyster lyser med sin frånvaro i din värld och du är stolt över det. hemmets vrå är lugnt det sämsta du varit med om du bara våldtog och benen vek sig i tu mans handboll det enda du ville var att springa. chilla med pungen kompis. akta suspen den sitter snett passa dig för skurken han tittar friskt ner i dimmorna. långeds dimmor. dom legendariska. den ökända dimman. inte av hash. av vatten.
du bara flyger iväg om en kass palett full med alpernas värsta discotek. jag sitter kvar på samma ställe så många gånger jag stillar min hunger med så mycket ånger jag älskar att älska jag önskar att jag fångade dagen och ångade i tufft, tufft, tufft, tufft väder vidare på min vita himlare med ögon och hatt. tro mig när jag säger dig att den enda du har att tacka är din frälsare. han som inte kommit än. han som du inte träffat på lite för länge. du handlar alltid med gröna fåtöljer och tror att ditt fett kommer att sina men kompis det ända som sinar är ditt flow. inte flousen minsann dom sparar jag till senare när jag ska köpa ut din mammas hemstad från polackrickard han tror han har nåt. jag tror jag sa nåt. vi ses då.
adjö

no women no.. no..

temafest, cirkus/freak show.
baz luhrman - sunscreen. den går,
Don’t be reckless with other people’s hearts, don’t put up with
people who are reckless with yours.
och jag förstår honom delvis.
följande situation. olle dansar och olle tycker att det är väldigt roligt att dansa och ser det som en typ av socialt spel som alla är välkomna att deltaga i och göra vad de vill med. olle njuter av att dansa. och dansar för fulla muggar.
olle får skit för att han spelar med folks känslor, för att han är charmig och inte ska använda det på fel sett för att folk kan bli ledsna och olle borde inte hålla på att ge så många falska förhoppningar och inviter. att först fiska fisken och precis innan den ska hugga dra in jättefort så att fisken inte hinner hugga.
olle tycker att kritiken är obefogad och tycker att det är upp till var och en hur man förhåller sig till dansgolvet. fuck it om man vill dansa med alla. gör det. jag har varit med om andra som gör det och anser det vara ens egen del i hur man uppfattar och tolkar vad som händer. ge mig inte skit som jag inte förtjänar. om ni inte kan hantera det så strunta i det. jag dansar. det är vad jag gör. det är min grej. och jag gillar det som fan.
ja gillar motsatt kön så ni kan väl knappast kalla mig för bög, men du kanske inte ens gillar killar säg, du kanske inte gillar killar säg, du kanske inte ens gillar killar säg eller så gillar du bara inte mig.
jag måste springa nu.
adjö och goder morgon mitt herrskap.

en kortare betraktelse över livet och kroki

alltså, om du inte gör definitiva val så ser du inte dina misstag. gör du inga val har du ingen som helst möjlighet att göra misstag över huvud taget och du kan inte reflektera över ditt handlande. om du agerar distinkt så kan du förhålla dig till hur du agerar. drar du en linje så ta i för fan. mesa inte runt en massa för då vet du inte vad du har gjort. det handlar om att formulera sig. att göra sig förstådd. att vara distinkt i sitt beskrivande av form. är du inte distinkt får du ingen form och allt blir fel.
ett tillägg angående lucia. kom precis hem från sista körrepetitionen. inför morgondagen. om sex timmar kommer jag att vara uppe och ränna igen. vi skulle visst ses klockan sex var det sagt. vi får väl se hur det blir med det.
jag har ett solo. vi får väl se hur det går med det.
knäck.

den stora krisen

alltså.

jag är nog inte ensam om att ha läst söndagens urval av tvåtusentalets modeord.
där fanns identitetskris med. det innebär att ens facebookprofil inte längre motsvarar ens liv och måste förändras.
jag har vänt lite på det. mitt liv motsvarar inte hur jag framställs på facebook. jag måste alltså ändra på mig själv.
en visserligen korkad slutsats, fullt medveten är jag om detta men inte desto mindre kan jag avsäga mig mina tankar kring den existens som mången kallar min. vems är den egentligen undrar jag?
jag är smart. för jag tränar tre gånger i veckan. de sa dn också. och facebook sa att jag borde va där mer och titta på andras bilder och försöka jämföra deras liv med mitt baserat på vilka bilder dom har lagt upp, hur många vänner dom har, vad folk har skrivit i deras profiler. en jämförelse som är dömd att misslyckas. många på facebook lider nämligen av identitetskriser. men på det sätt som dn menade. inte på mitt sätt.. inte ett skadligt användande av en fluga stor som Washington. den stora krisen kanske närmar sig ett slut. statistiken talar sitt tydliga språk och jag har halva kvällen försökt göra stopmotionfilm i imovie. skit gick det. tills jag youtubade skiten. så sjuuukt mycket enklare om man bara hade haft imovie HD men sug min feta den gubben gick till sjöss sa apple då och gav mig en för liten hårddisk. inte hårdisk. det är nånting helt annat.
jag ska sluta göra kläder och skissa med foton och overhead och dockor och papp och plast och löv och sprayfärg osvosvosvosvosvosvosvosvosvosvosvo fan va skönt de ska bli. skita i vad det blir och bara köra för körandets skull. de e som o ha sex. man vet inte varför man har det men är väldigt förvirrad efteråt. och ser i syne, och tappar hår, och får sjukdommar, och blir smart ( för de e träning * se dn.se ), och hör musik..
så är det att skissa. och att ha sex.. ja..
det var nog det hela..
adjö då.