det du har i tänderna har du i hjärnan

jag tror att det är känslan av att vara någons.
tryggheten. äcklet att få vara någons.
verkligheten är samma oavsett vilket liv du har
verkligheten är att rovdjur äter upp söta djur för att dom är hungriga
inte vackert. äckligt. men samtidigt helt okej
för det är så det är
verkligheten som att du inte betyder något för nån och ingen betyder något för dig
egentligen
på samma sätt som alla betyder allt för dig
vilket liv vill jag ha?
äcklet att vara någons
äcklandet att vara någon

W dawg

det som förut var msn och riktiga människor som man hade en konversation med, visserligen diskuterades väder vind och ingenting, har nu övergått i statusuppdateringsraggande på facebook. det är fan äckligt hur besatt man blir vid att ha en röd markering uppe i det vänstra hörnet av skärmen.
jag vill inte ha det men jag har samtidigt inte kraften att ta mig bort från det. snuskigt. äckligt. lamslaget.
och dom som jag tidigare har pratat i telefon med om livet universum och allting har blivit gamla och har seriösa åsikter och är bittra. inklusive mig själv. så även att jag känner för att ringa nån som jag kanske är lite halvkär i så går inte det. för den romantiken och den trygga livsångesten finns inte kvar. den fanns i köket på kungsgatan i vimmerby där stina nordenstam sjöng för mig och jag åt mammas bröd och tittade ut på världen. ringde linnéa och kände hur det dunkade lite extra. den trygga ångest som man kan ha när man har en vardag där naturorienterade skolämnen kommer i vägen för existentiella problematiseringar av mina tillkortakommanden som sjuttonåring. stina nordenstam hjälpte mig genom många nätter. earl grey. smörhonung och dedär digistivekexet som aldrig var så gott som man hoppades. men pirret av att höra nathalie fråga hur det var egentligen.
den romntiserade verkligheten som fanns i mina hörlurar och bakom min lugg på engelskalektionerna.
var finns den idag. har den brutits ned till en kall, karg verklighet som jag idag ser som en faktisk och statisk del av mitt liv. varför får jag inte ringa selle och känna pirret. finns det äns. pirret alltså eller är det bara statusuppdateringar och personlighetsklyvningar som berättar om vem man är nu. " jaha din facebook säger så men egentligen var det si "
äckeligetigt. pirrpirr. mmmmmmmmm. varför ska allting spela roll. spelar allting roll. den det spelar roll för är mig antar jag. vill jag ha en verklighet så skaffar jag mig den. vill jag uppleva nånting så får jag väl tänka mig till det.
projicera. positiv projektion. primatisera. förenkla? nyord i svenskan. primatisera. göra förståligt för apor.
min gud. jag andas bäst när jag är med dig.
jag harklar mig inte och suckarna är längre ifrån varandra.
word up.