hbt-terapi

vafan?
är jag öppen, framåt och social för att jag hela tiden måste bevisa mig själv duktig bra och nyttig i alla andras ögon eller är jag det.. för att jag är det. genuint.. som jag är.. ?
hur kommer det sig att det är så svårt att veta vad som är jag och vad som är min dåliga självkänsla?
jag har ett bra självförtroende i sociala sammanhang. men det rasar så lätt.. i alla andra sammanhang. ingenting kvar liksom.. fegisolle.
det här är också ett slags reaktion på min Hyde-olle som försöker ta över sinnet nattetid och skita ner Jekyll olle. den olle som är proper och extravagant.  jävla skithelvette.
och vad är svaret? och lösningen? och problemet? människan är en i någon mån tudelad varelse? eller? alla känner igen sig i att ha en utåt och en innåtperson och vi har i alla tider försökt luska ut hur man ska vara lycklig och tillfreds och bra och inte dålig ledsen och tråkig.
under industriella revolutionen var den där sigmund inne på en undertryckt personlighet, eller vafan det var.. typ som ånga.. i en ångmaskin. för att allt hänger ihop.
nu är vi inne på att allting hänger samman.. som ett nätverk kan man säga.. och jag dör på att vara så trött på att reda ut sitt inre och yttre och vad man vill och varför man vill det så hälften hade vare nog.
som jag säger till kunderna när de ska betala..
"hälftän hade vare nåwg döh!" skratt skratt.. trevlig helg. era jävlar.
när ska jag bli lycklig och nöjd? när jag blir buddhist och känner medlidande inför alla levande varelser eller när jag blir humanist och tror på vafan de nu tror på eller när jag blir kbt-teurapeft och inser kraften i att fokusera på samma sak hela tiden. blir jag lycklig då? eller skapar jag en illusion av att jag har det bra, för att jag själv har intalat mig att nu har jag det bra. och för att jag har läst i böcker och för att jag har pratat med personer som säger att " gör du såhär och så här så blir du mindre ledsen och virrig " blir jag då mindre ledsen och virrig för att jag gör så. eller skapar jag en illusion av att vara mindre ledsen och virrig för att jag gör så.. och vilket är vilket? hönan eller ägget?
ge mig styrka att klara natten
btw. blir man bög för att man är det? eller är det yttre faktorer som påverkar. dvs att människor hela tiden ser på en på ett konstigt sätt och jag tror att de tror nånting och borde jag då vara det för att de tror det..
som att va snygg och jobba i en klädbutik i vimmerby. där alla ser ut som ett helvette.
aha.. han e bög.. såklart.
hade det varit göteborg hade jag bara varit misslyckad hetro. för jag bara e ganska snygg och jobbar i butik.. men här är det annorlunda.. vem fan är vem i det här jävla landet?
hur hänger mänskligheten ihop?
ring min sekreterare när du har svaret.. kan googla henne..

one hand handclapping song

sällan man hör den numera. handclapping song alltså. det ringer liksom inte längre.. inte jag heller.
varför? så mycket som jag ringde och pratade med folk, och folk ringde och pratade med mig. jag vet inte vad varför när eller hur det slutade? jag har bara slutat ringas med telefonen. har fortfarande halebop, precis som en massa människor här i världen.
är det spotifieringen av världen som vi ser påverka även sättet  vi umgås på? inte bara sättet som vi konsumerar musik på?
spotifiering. ta en funktion som är helt gratis, begränsa den, försämra den och sälja tillbaka den.
- att ladda ner musik och lyssna på den eller att tvingas lyssna på reklam för att lyssna få på musik.
jag drar nu en parallell, thin ice kallar jag den.
genom att vi får uppdateringar om våra "vänners" liv hela tiden konstant och kan gå in och kolla på bilder och titta vad de gör så hamnar det framför att ringa upp folk och snacka om tillvaron.
social kontakt, begränsa den, försämra den och ge tillbaka den som ett hoplappat lik till oss.
"men ta telefonen och ring då"
jaa. jag ska.
jag kom på mig själv idag. fått kritik på mina illustrationer. skulle kolla upp lite konstnärer.
"varför kan det inte bara va som på facebook!?"
- satt och kollade bilder på google och kom in på hemsidor där det inte bara var att trycka mitt på bilden för att komma vidare. vidriga tanke. förslavande system. ska all den här skiten sätta stopp för sättet vi tar in omvärlden på? spotifieringen.. jag hoppas att ni brinner upp i en eldstorm.
krlk

det fysiska och det psykiska.

men. allvarligt.
du hade ju passat jävligt bra just nu
hela grejen med att vi är bra kompisar och att vi hänger jävligt soft och att du egentligen skulle tagit en sen buss hem men eftersom Liu Xiaobo vann fredspriset så slutade ju bussar och tunnelbanor gå redan vid nio och jaa.. vi har ju en extrasäng stående här. och ja, jooo men godnatt då ses i morgon ( lite för lång kram för sitt eget bästa )
tror du jag kan sova eller? i helvete.. här ligger ditt hjärta tjugo meter bort och dunkar febrilt efter mig(rent spekulativt..) och här ligger jag tjugo meter bort från ditt dunkande hjärta och tänker febrilt på mitt dunkande hjärta som inte går att släcka som inte går att väckas ur den narkolepsi av värme som din blotta närvaro åsamkar min arma sinusknuta.
här kommer lite triviala detaljer in som att jag går upp för att " kolla hur mycket frukost jag har " och du tydligen bara " skulle gå på toaletten och eh stog utanför min dörr? hej.. " men nog om den saken, det är en ganska fattig och billig effekt/detalj och manuset kommer förmodligen att skrivas om, jävla schablonhändelse.. det viktigaste är:
jag vaknar igen tre timmar senare av att du vänder på dig. jag reser mig, går ut i köket och dricker vatten. sen går jag och lägger mig igen. bredvid dig.
hip hop double up fuck a cop

tv när den är som bäst.

"men vad är det för skit du kollar på?" sa du med din vanliga röst
"men vad är det för skit du kollar på?" svarade jag, fast med tungan längst fram i munnen som om jag var mitt uppe i " nu ska vi ut på tigerjakt".
"sluta härmas!" fast du log
"sluta härmas!! måste klättra över den!"
döden är en vän

konvergens

jag ska ta ett exempel. ett socialt forum, som tillexempel facebook. egentligen har det inte så mycket med konvergens att göra. målet är att vara social. men vägen dit är ju ett helvette.
socialt forum. semisocialt forum?
min mening är att möjligheten till att ständigt vara " i kontakt " med andra människor gör att vi aldrig är helt avslappnade i vår "fritid". Det är vid så oerhört många tillfällen under dagen som man kan logga in och se ifall nånting har hänt, pokea någon eller likea någons senaste wallpost.
Alla möjligheter man har att kontakta folk och vara med på allt som händer blir lätt svårhanterlig..
det jag egentligen vill säga med alla svåra ord och allt skitsnack är att facebook är världens helvette för om inget händer så hänger inget och det är du som kan påverka vad som händer genom att engagera dig i en massa onödiga semisociala handlingar som egentligen inte spelar någon som helst roll så istället för att kontakta folk direkt, öga mot öga, öra mot öra så sitter jag hemma och kollar fittboken mellan 9 på kvällen och ett på natten. full koll. vidriga värld
jag hatar dig. vart är mors lilla lökens skapare när jag behöver dig!?
jag ska avsluta med ett så kallat sex-skämt som drogs i morse på morgonpasset och vidarebefordrades till min kännedom via min ömma fader.
jag kan fråga - vad gör filippa reinfeldt när hon har rakat fittan?
du kan svara - jag vet inte
jag kan svara - skjutsar honom till rosenbad.