AGA!

VILKET SAMHÄLLE VILL DU HA!?
vad är det du vill egentligen? visar program på tv som handlar om gubbar som är snuskiga och drar tråkiga sexitiska skämt och är uppenbart korkade, är det en bra norm? alla förstår inte. vill du ha reklamradio som bara spelar låtar som alla känner igen för att reptilhjärnan i oss ska kunna ta över när vi står i vår industri och gör tunga kroppsarbeten och under tiden glider chääfen nere på kontinenten och bränner pengar och smuttar dyrt kaffe på fina caféer. prägeln sätts inte av hur fasaden byggs upp. dom unga gör inte som dom blir tillsagda dom gamla hör inte vad dom blir tillsagda, lär känna varandra och inse att världen är större än du tror. 
infantiliseringen av media kommer i sinom tid göra oss till de boskap som många ser när vi tittar på andra människor. inte bara de som styr är ansvariga. du kan inte säga att reinfeldt gör fel. han gör precis som han har  lärt sig att göra, på samma sätt som hans mamma ammad av sin mamma har lärt sig det sociala spelet från en tidigare generation. men någonstans gick det snett

fel. skevt.
tillochmed sveriges störste visare allan edwall frågade oss hur vi ville ha det
skogar som susar eller damernas värld?
framförallt blir jag rädd när mycket av det som visas inom den svenska televisionen avser att förslappa och skrämma människor

inga frågeställningar, inga samhällskommentarer, bara en stor sörja som lämnas i frånvaron av intelligens. detta är vad människor varje kväll berikar sina liv med. fördummande. 


gode gud som är i himmlen helgat är ditt namn tillkomma att du är rik ske din vilja i himlen o här
jesus gör så att människor blir smarta igen. 
(annars kommer världen att gå under.. liksom snett.. alla blir dumma.. och fördommar och rädslor kommer att styra våra liv)

jag har sågspån i ögonen. och i näsan. halsen litegranna.. godnatt
ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback