barbro rabarber

erik hälsar.

hejhej.



kära läsare av denna, något annorlunda och sofistikerade blogg, jag ber er härmed sluta läsa den.



jag har bett er. ni tar själva ansvar för vad ni läser. 




jaa.. vart ska jag börja. jag är min egen. jag är jag. och jag är jävligt glad för det.

därur härstammar allt jag skriver. nästan. ibland självömkan och disrespectfulla grejer 



men jag tar ingen och ingens skit



PUSS! jag åker till arvika imorgon. idag sov jag till tio. sen gick jag upp och åt hemmagjorda jordgubbar och en honungsmelon med mezeyoghurt och en kopp te och lite kalkon och lite rökt kött och lite mackor och lite tunnbröd och lite juice. det var en fin morgon. vidare plockade jag hem saknade prylar från familjen andersson/lilliehorns boning. 


jag knäcker. oskar kom. vi åkte ner för bunkrande av mat. blev nästan påkörda av helge viktor tim och debban. vi åkte och badade på en hemlig plats precis bredvid en väg som ingen visste om och drack en öl och åt ett kex och solade och badade på klipporna. sen hem och bunkra. för vi va så slappa att vi inte hann med det. 
nu är det kväll och jag är nöjd med mig själv

under den glada helgen tillbringades tiden på en husbåt i Vänern. pettan olle klara felicia mange sara hanna och julia. vissa människor tycker man om sådär fantastiskt mycket så att man bara vill ha dom omkring sig hela tiden. allting är tillåtet och allting är okej och allting är lungt och allting är speedat och allting är riktigt riktigt riktigt fett. jag tycker om dom helt sjukt mycket. 

kanske för att jag tvingats umgås med dem under nästan ett helt år och har tvingats till att vänja mig vid deras närvaro och att den av dito anledning känns väldigt naturlig. men jag tror snarare att det beror på att jag älskar dom. jaaaa.. detgörjag.

man kan älska ungefär tjugo människor. om man är riiiiktigt kärleksfull. sa en tant på sommarpratet

jag älskar mig. det räcker jävligt bra. mest för jag knäcker. och jag tycker om andra för dom också gör det. när de väl gör det. 


iallafall. husbåt. häng. bad. sol. en ö som vi skulle undersöka. visade sig efter ett hus, en grusväg, en släpvagn och en grävmaskin visa sig tillhöra fastlandet. besvikna gick vi tillbaka genom skogen. solen lyser. jag har inte tvättat mig på kanske.. fyra dagar. men jag har badat typ tre gånger varje dag. mmmmm


jajajajaaajaaaaa. ja ja jaaaa jaaaaaaaa casiokids och ska träffa vikboy och little big ted och mannen myten moa. 

och sannaekepek!!


mums. tre packe camel sjuttiofemspän. 

jag har skrubbsår på knät. ont i handen. och jag tycker om felicia ganska mycket. mest för hon har ett jävlar anamma som är sällsynt. och för att hon är sjukt skön. och avslappnad. när man pratar med henne enskildt. men kanske mindre när det är andra människor omkring. och att det alltid råkar vara nån slags tryckt, lite pinsam stämning efter någon några dagar sådär. och kvällar. 



jo, dehär med finanskrisen. 



jag är en fantastisk människa. och jag älskar att jag säger det. för ingen annan gör det. till sig själv. vilket gör mig speciell. o mina ögon. vilket är det enda som räknas. egentligen. om man skalar bort allt annat. jag är mig själv nog. jag hoppas att andra får nog av mig också! för ja e så mycke. hela tiden, o spexar och har mig och alltid är på freakysidan
jagskojjade. jag knäcker. dig

ADJÖ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback