för mycket kaffe och för lite kärlek

okej. jag har precis fått tillbaka livet. än en gång är jag på väg mot full vigör. tidigare synder är förlåtna.
jag har varit i stockholm i fyra dagar. min mamma bad mig räkna upp alla jag träffat och hängt med. trettio pers. som jag känner sedan tidigare. satan i gatan. konstigt att jag kommer hem och beter mig som en gammal rutten potatis mot min familj. det har iochförsig också att göra med att jag bara åt hotellfrukost i morse och utöver det endast druckit två koppar kaffe, ätit en liten chokladkaka och två mackor tills vi käkade mat klockan sju ikväll. plus att jag spillt kaffe över min nyköpta bon-tidning. jag köper aldrig magasin. hade inte ens kollat i den. och så var det kaffeslem ingrott i den två timmar efter inköpstid. ha.. annars då.. jootack bra. jag har köpt en mortel. en mortel tänker du då vafan ska killen med en mortel till. nu är det så att jag har letat efter en maxat bra mortel i ungefär två år. sjukt bra grej att designtorget precis reklamade för en snajsig sådan innan jag for till stockholm. tur att amanda hade en femton procents grej kvar som jag fick så de blev ootroooooligt mycket billigare.
tur att minimarket.. va hon nu heter... den långa tjejen som e inköpare. kände igen mig. vi snicksnackade på deras utförsäljning. sen snicksnackade jag med tess också. som hade snicksnackat med hanna i london. jag ser en ljus framtid där minimarket kommer på att deras topshopansvariga och den före detta praktikanten som nu är första reserv på beckmans är oumbärliga för företagets framtid och bestämmer sig för att anställa oss vid det nya kontoret!
meeen det är bara vad jag ser. de kanske ser nånting annat. vad vet jag..
man har olika häng i olika sammanhang. jag kände mig bitvis fruktansvärt överlägsen och äcklig under den här resan, där jag som första reserv redogjorde för mina arbetsprover för folk och på nåt slags översittarsätt, inte menat, fick nån konstig status som att jag har lyckats eller att jag är viktig eller att jag har "kommit nånstans" sånt som är fruktansvärt viktigt i vårt prestations- och individinriktade samhälle. äckligt. kändes det. det kändes som att jag trodde mig om mer än vad jag var bara för jag har blivit första reserv på en väl ansedd skola. vidrigt. alla människor gör sina val och alla e fan i mig lika inför gud. på ett liknande sätt kände jag mig väldigt, ovan och lite rädd inför RFSUarna som jag hängde med i morse. åsa från rytterstugan var på utbildning i sthlm och hade fått ett dubbelrum så jag passade på att planka in och hänga lite, käka frulle o sånt ihop men var lite rädd för att va en såndär äcklig människa som säger att han(oftast.. ) är vänsterinriktad och "feminist" men är den som förtrycker och förminskar kvinnor mest.. att jag omedvetet använder mig av olika maktredskap och härskartekniker och skor mig på andra människor. de ja hängde med är väldigt väl insatta i en massa frågor kopplade till genus och queerperspektiv. jag blev lite lugnare än jag brukar vara, iakttagande och försiktig. de besatt en kunskap som jag inte var i närheten av och jag började ifrågasätta om min världsåskådning att alla fucking är lika och att man ska bemöta folk med värme medkänsla och respekt inte stämmer fullt ut, inte förändrar synen på de omkring mig utan bara befäster maktstrukturer.. ja har ingen aning. det är så virrigt allt dedär. vi är ju alla människor på en planet som strävar efter att ha det bra och uppnå någon form av lycka. ja försöker att inte glömma det.
ändå ball att planka hotell.
beckmans feedback.
jaa. vad pratade vi om egentligen.. göran och jag gick igenom mina arbetsprover, igen. och pratade om min bristfälliga modeillustration. det var egentligen det jag föll på. att det jag redovisade inte var " klassiskt mode " min mönsterkonstruktion var inte så tydlig och jag saknade inslag av ett " modesammanhang ".. och precis som på intervjun påpekades det att beckmans mode är en branchutbildning. deras uppgift är att utbilda modedesigner till modebranchen. fucking rått, hårdhänt mode till en redan existerande skitbranch. men tar man sig in kan man ju förändra.. så är det väl. lär jag mig mekanismerna kan jag bända och böja.
jag har ingen jävla aning om vad jag vill med mitt liv.

det här inlägget handlar inte om fucking åmål

istället väljer jag, som del av patriarkatet, att enbart fokusera på det manliga i min tillvaro och belysa den. för att förstärka och bevara manlighetens grepp över kvinnorna och för att inte blanda ihop mäns homosexuallitet med kvinnors. det vore en hemsk gärning. rent patriarkalt.. alltså. för vi män e ju bättre.. o så..
alltså; inlägget behandlar enbart homosexualla män.
hur kommer det sig då att film som handlar om homosexuella män inte kan utspela sig i dagens läge? låt mig ta två exempel.
-A Single Man av modedesignern tom ford handlar om homosexualitet på 60-talet ( såg ni va snyggt jag fick in att jag visste att han va modedesigner och att han gjort film!!! bra olle!)
-Brokeback Mountain handlar om homosexualitet på sextiotalet...
män kunde va homosexuella back in the days. okej. fan va fett. så vi måste alltså historiskt legitimera homosexualitet i filmbranchen innan vi kan göra film som handlar om homosexuella män i nutida format. modigt.

appropå en kul grej..

jaa.. kul dehär med att killar kan se ut som skit och helvette och bete sig där efter medans tjejer inte kan se ut som skit o helvette och bete sig där efter utan istället måste spendera 3 timmar dagligen framför en spegel för att känna sig nöjda och killarna istället kan sitta o kolla på porr för o känna sig nöjda gött sen när de ska hänga lite med sina flickvänner och tror att njutningen för tjejer är att få jättemycket 23-kromosomiga varelser över bröst och ansikte kul bra att det är så kul ju va härligt att om man är kille och bryr sig om sitt utseende så är man bög och om man är tjej och inte gör det så är man lesbisk feministfitta om man äns är nåt. jahaa men jag trodde de va okej o va lesbisk kollar du inte bara på lebbporr? jahaa men vadå homosexuella killar ska du spöa? jahaaaa bra idé. konsekvent. kul att sverigedemokraterna fick 25 % av rösterna i vimmerbys gymnasieval jahaa kul att nationaldemokraterna fick 7 % av samma röstpott. va kul att du är i vimmerby igen olle. riktigt skönt. vimmerby har verkligen saknat dig. vimmerby bara längtar efter att en tänkande själ ska dra in med balsam för själen (http://badlandshyena.wordpress.com/) och få oss att njuta på riktigt. få oss att uppnå vår fulla potential som människor för att citera världens bästa gudrun schyman. rösta på F! eller dö.
förresten appropå en annan kul grej, kul att hela sverige har lobotomerats av kapten kapitalist och hans mannar ( och en kvinna.. ).. ( eller..? ) och nu tror att den Heliga Marknaden kommer att helgonförklaras för sin fantastiska förmåga att behandla människor som varor i förhållande till tillgång och efterfrågan. bra där.
SOM OM JAG VORE NÅN JÄVLA HORA
vänligen Defendor

tvåsamhet or the highway

kortsiktiga lösningar, halvårsrapporter och årsbokslut. politik handlar idag mer om att marknadsföra sig själv än att förändra och bygga upp ett samhälle som man som politiker tror på. politik har idag ingenting med ideologisk tillhörighet att göra, politik är ungefär som müsli, dom som har råd bryr sig om de små ändringar som görs.
vad hände med min fucking havregrynsgröt?

den sexuella revolutionen på sextio- och sjuttiotalet fick oerhört många positiva konsekvenser som att det är accepterat att ligga med vem man vill och att man kan va homo-, bi, trans-, a-, metro-, och hetrosexuell och det har även lett till att människors kärleksliv ter sig inkontinental.( eh mitt?) är jag kär? blir jag kär? smutsar jag ner byxorna går ner på knä? kyrkans klockor ringa, ring som ja trär på hennes finger bling bling pengar ingenting. nej, den nya kärleken är inte den du hittar i sex and the city, spindelmannen, tre bröllop och din begravning, the hunk eller i all porr du kollar på. inte konstigt att killar är så rädda för sin sexualitet när allt bara handlar om att prestera. konstigt att killar växer upp med bilden av machomän där allting är oversize utom intellektet, dom läser inte precis Simone de bouvoir när dom tillsammans i grupper om tre turas om att ge njutning till en jättesöt tjej som blir jätteuppiggad av alla glada ord dom kallar henne och jätteglad när alla deras glada små bortkastade spermier simmar runt i ansiktet på henne. mmmmmm. marabou.. eller är det i den här frågan som jag har en skev världsbild och inte inser att vissa människor tänder på det och tycker att de e riktigt nice? då e de minsan jag som är fastvuxen i nittiotalet och inte inser att jämställdheten har kommit ruuuuuuskigt långt.

fuck dig tvåsamhet som norm, mitt liv, försvinn ur mitt liv och från min fantasi. de kommer dröjja lång tid innan jag mår bra för jag har svårt att glömma vissa grejjer som du sa.. tvåsamheten, jag vill aldrig mer se dig, inte på reklampelare inte i princessbröllop inte i elle inte i damernas värld ( parrentes om alla jävla människor som inte har nått fett på kroppen som ska bli modeller hela tiden, poängen med haute couture är att det ska vara figursytt och speciellt om du är en streckgubbe så kommer hantverket att försvinna och man kommer i framtiden bara tillskära raka tygstycken för alla är bara raka och tråkiga utan former att jobba med IDIOTI jag är trött på smala modeller, så är det bara. slutparrentes)


adjö