allt går åt pepparväxter

jag fick yxan på pekfingret så det kom blod. ganska mycket blod. min lampa slutade fungera. jag fick en massa trä under långfingernageln så det kom blod. hela helgen har nu gått
ajdö

als

det viktiga är inte att jag har 423 vänner på facebook och är taggad i 211 bilder och har folk som skriver inlägg på min logg. det är bland det mest oviktiga.
viktigt är att vilja se sig som en bra kille. värd alla möjliga bra grejer.
-natten är ung, sa pappa mattis till ronja och log ett snett leende.

konst för mig

när det väl går åt helvete är det bara jag kvar.
när allting faller så står jag med byxorna vid knäna med ett konstigt flin på läpparna och undrar vad som hände.
när jag förstår vad min tankspriddhet leder till försöker jag förklara det för mig
när jag har förklarat det och det känns bättre så tänker jag inte på det mer och blir mer tankspridd.
som linda. sa. det finns bara nu.
NU!
inget annat. sluta inte på gekås. det handlar inte om det men det handlar om att jag inte vet vad jag vill.
fan
när det väl går åt helvete är jag den som förstår minst.
trots att jag är väldigt väldigt bra. konstigt

att sadla slem

idag är det ungefär helvette. om jag ska sammanfatta min dag och samtidigt särskilja mig själv från mina handlingar så känns mitt handlande helt plötsligt inte lika fatalt misslyckat längre. det känns lite lättare när jag bestämmer mig för att skilja på vad jag är och på det som jag gör.
men om jag inte gör det så känns det som skit. hur jag än gör. riktigt som skit. jag vet inte. det är en tomhet i mig. en tomhet som inte fylls av kramar och goda ord. en tomhet som gör sig påmind ju längre kvällarna lider och ju längre bort från den goda sidan jag kommer. jag tror att det är nånting kroniskt. vissa människor verkar inte reflektera så mycket över sin nutid. hur det känns just nu. jag gör det. och tycker att det känns jobbigt.
om jag då frågar mig vad det är som känns jobbigt så kan jag nog inte förklara det.
i ärlighetens namn rör det sig säkert om en inre stress. en stress som bottnar i skolarbetets prestationsmässiga upplägg. det har inte med prestation att göra. det har med kreativitet och glädje att göra
det är lätt att konstatera att man fokuserar på fel saker. men att faktiskt ändra på det är en helt annan historia. jag har gjort det vid ett antal tillfällen i livet. valt att ändra på det. i nian. när jag sa att min näsa fan i mig va snygg och att vid första negativa tanke istället tänkte att det var nånting positivt. samma sak i våras. men det försvinner så lätt.. fokus på att uppskatta sig själv. fokus på att dagligen uppmuntra sig själv. men samtidigt känner jag mig för kallt analytisk för att tro på mina floskler om att hitta lycka i vardagen.
och när det känns meningslöst och tråkigt och tomt så går man in på internet, kollar facebook och tittar på youtubevideos. jag vill vaa en bra kille. hur är en bra kille. han är omtänksam, gör det han vill. vad vill jag. jag vill undersöka kläder. se vad som finns där.
tack gode gud för att jag finns. världen hade varit en mörkare och dystrare plats utan mig. dansgolven hade varit mycket säkrare och du hade känt dig glad och fullständig när där du gick omkring i din värld. men nu när du vet att jag finns är jag det enda du kan tänka på. jag är allas. jag är min egen. och jag är fantastisk.

lakrits och självmord

notis. jag märkte en intressant grej. spännande att se hur lång tid det tar från det att man slutar gymnasiet tills dess att man har samlat ihop tillräkligt med pengar för att åka utomlands med tjejgänget. på facebook har bilder från annstädes platser börjat läggas upp mer frekvent.

annan notis. arbetsmarknadsminister sven otto littorin (sök euskefeurat - littorinhumpa på tuben) har stämts av sin fru. på jättemycket pengar för att han efter deras skilsmässa inte tar hand om barnen som överenskommet.

annan notis. lösgodiset är dyrt. för andra gången i år köpte jag idag lösgodis i hopp om att lindra min om än måttliga men dock ivrigt pockande baksmälla. påsarna är ju för i helvette stora som om du tar en plastpåse och drar ut den så mycket det går utan att dne går sönder. den kan bli skitstor!! riktigt stor.
så när man väl köper lösgodis så känner man sig kass för man köper så lite. plus påsen ser ut som skit. tråkigt.
jag var tvungen att göra en egen innan jag kunde äta det.


annan notis. om du av en händelse tar med dig en vän och åker ut i skogen och undersöker skogsstigar och småvägar i två och en halv timme så se till att ha med dig vatten, fika, kamera och glasögon. du blir väldigt törstig och blodsockret faller rejält när lårmusklerna jobbar plus det är helt sjukt vilken vacker natur vi har och om du åker riktigt fort så får du grus släm och sten i ögonen och ser inget..

annan notis. det är svårare att motivera sig själv till nånting som man inte är motiverad till än att plocka hallon i ett körsbärsträd. plus vilken musik ska man lyssna på? det enda jag vill göra är att ha mina fight gear och träna som fan. och kanske läsa en massa dn lyssna på radio och laga en massa god mat. men utrustningen har inte kommit än, jag har ont i fötterna och har svårt att träna jag hinner inte läsa dn för skolan tar så mkt och väl i skolan lyssnar folk på p3 och dålig musik.


annan notis. internet är en slukare av tid.

doppelganger är en slags dubbelgångare. det är ett dåligt omen. om du ser den själv betyder det att du ska dö och om nån annan ser din doppelganger så är det illavarslande.


adjö

d-d-d-d-d-d-d-d knäpp i kolan

jo. centerpartiet vill sänka ingångslönen för nyutexaminerade kidz. så som dom som slutat gymnaziet och även högskolan. dom kan ju jobba med 2/3 av den vanliga ingångslönen i ett helt år. det är ju helt okej

VILL NI HA DET SOM I SOVJET, ELLER VADÅ!?

det viktigaste är ju att de kommer in på arbetsmarknaden.
sen att man inte har råd att leva och snart lika lätt skickas ut ur arbetsmarknaden de e lungt. never mind. social säkerhet vad är väl det. vi kan väl förkasta alla sociala skyddsnät. borgarna håller upp röda skynken framför sig och sossarna blir blå i ansiktet av avund. puckoidioter. om ni ska styra ett land så kan ni väl iallafall se till att vi överlever. länge leve kapitalismen. se hur bra det går. hår. ja just det.

människan har i flera hundra år använt djurfett i håret. det kanske jag glömde säga. fransk pomada. mmm.

engelsk handbok om hårvård från slutet av sjuttonhundratalet:

" Bästa sättet att rengöra huvudet är att doppa ett linnetyg i lite mjuk pomatum, eller svinister utrört med olja; gnugga barnets huvud med det och torka av med en bit torr flanell; strö sen lite hårpuder över, det förebygger hetta, rengör huden och är närande för håret. "

död åt alla omsorg! Privatisera mera!