vår befriare

hahaa!

ge mig bara lite tid! ge mig tid och var låsmekanism som stänger inne era vackra sinnen ska upplösas som en 1x1x1 dm natriumbit i vatten: i en explotion! jag ska röra runt i era små hjärnor och härja runt i era små rörsystem bara för att få er att förstå att jag inte är den ni tror utan någon helt annan som senare visar sig ha väldigt mycket gemensamt med exempelvis kungen, thomas öberg inte minst, hillary... ja och diverse annat löst folk!

ge mig lite tid. ge mig lite ork. jag måste ju orka för guds skull.. helst av allt skulle jag vilja att ni gav mig ett litet dragspel och en lite xylofon. sen! ska ni få se på natriumhydroxid! syre bildas sedan fritt.. ja.. de går väldigt fort.. därav explotionen..

idag beställde jag en macbook. med mycket ram. jag har en mikrofon. jag har en hand av stål och en vilja av järn.. ska spela slide-guitar hö-hö-hö-hö-hästmat. NEJ! det kommer som en flodvåg över era sinnen och jag kommer att visa min bästa. och mina sämsta sidor av mig själv. och av andra så klart.. ingen idé att göra musik om man inte kan kasta skit på andra.

jag åker hem på lördag. hem till vimmerby. för en kortare visit. på en till två månader.. jag tar med mig alla mina grejjer och så.. men jag ska inte flytta hem. det är en väldigt viktig del. jag söker bara arbetsro, astrid och en miljö där jag vet att jag kan prestera väl och hitta inspiration. och desperation. vilket är ett kort jag gärna spelar ut för att få lite mer gjort.

fokus. fokusera.. ett sånt glas skulle vara bra. svårt o ha fokus utan linser och dylikt.. jag ska bränna saker. mysig ljudbild liksom..

rytmer ni inte trodde fanns. prrrcatioååånes som ni inte kunde föreställa er äns i er vildaste fantasi. och emmellanåt kanske jag gör en lite metallåt eller något annat extravagant!

men från och med nu. så kommer jag att lyckas riktigt bra.. det kommer att sluta med blommor och blader för mig. spelningar överallt.. och det är ni som kommer att ta mig dit.. mest för att jag tycker om er så mycket och för att ni finns där för min support.. självklart kommer jag delge er mitt material. det är ert.. precis som jag.

en spade

why don't you go fetch me a spade or dig me a grave?

prioritera, olle för guds skull prioritera.

prioriteringar. priority.. privacy.. privatliv, avskilldhet.. avskilldheten är nog det värsta.. att på något sätt tvingas vara ensam med sina funderingar. samtidigt det mest rogivande. om man nu finner ro i att vara arbetslös och meningslös och försöka leva glad ändå. jag vill leva och älska. varför går dessa inte att kombinera i en underbar symbios vilken innefattar allt det som jag prioriterar mest här i livet. varför ska äpplet vara jättesött på ena sidan och ursurt på den andra sidan. och när jag då vänder på det så är sidan vilken nyss var ursur plötsligt sockersöt och den andra sidan är surare än en citrusfrukt utom räckhåll. varför måste de saker som jag mest av allt vill ha utesluta varandra. jag har länge vetat att genom att välja en sak tvingas man välja bort vissa andra. men det har aldrig varit mig mer påtagligt. att å ena sidan bo kvar i malmö och därmed verka som ett hjärtlöst kryp, skaffa ett nytt jobb och tjäna cashen samt få leva ut mig själv på många sätt.. eller att åka hem med en dator och spela in musik.. och bara få vara med astrid.. på så sätt stänga en del av mig ute.. men samtidigt söka mig inåt i mig själv på nåt vänster..

but god how'd wanna be such an asshole?

det valet är jag oförmögen att göra.

det är de hårda tiderna i livet som man lär sig mest av. man utvecklas som mest när man ställs inför prövningar.

jag har det i mig, jag har allting i mig. det är nog det värsta. i mig finns allting jag någonsin kan vilja komma åt. men jag måste arbeta så hårt för att få tag i det. jag har ju potentialen men jag har som en bubbla omkring mig.

motgångar gör en starkare.

allt som inte dödar en gör en starkare. säger man ju...

mm men lita på din magkänsla!!!

men om jag är rädd och harig NEJ jag har bara svåra val framför mig. min mage vill allting samtidigt.. va ska ja då göra för någet!?

död och förräderi jag önskar min kropp skador vilka ger mig rehabeliteringstid och betänketid så ja slipper tänka en massa nununu.. ge mig en krock en krasch vad som helst som får mig att vakna ge mig en annan insynsvinkel!!! FÅ MIG ATT ARBETA HÅRDARE FÖR DET JAG VILL!

well then just give me a spade or just dig me a grave?