appropå en kul grej..

jaa.. kul dehär med att killar kan se ut som skit och helvette och bete sig där efter medans tjejer inte kan se ut som skit o helvette och bete sig där efter utan istället måste spendera 3 timmar dagligen framför en spegel för att känna sig nöjda och killarna istället kan sitta o kolla på porr för o känna sig nöjda gött sen när de ska hänga lite med sina flickvänner och tror att njutningen för tjejer är att få jättemycket 23-kromosomiga varelser över bröst och ansikte kul bra att det är så kul ju va härligt att om man är kille och bryr sig om sitt utseende så är man bög och om man är tjej och inte gör det så är man lesbisk feministfitta om man äns är nåt. jahaa men jag trodde de va okej o va lesbisk kollar du inte bara på lebbporr? jahaa men vadå homosexuella killar ska du spöa? jahaaaa bra idé. konsekvent. kul att sverigedemokraterna fick 25 % av rösterna i vimmerbys gymnasieval jahaa kul att nationaldemokraterna fick 7 % av samma röstpott. va kul att du är i vimmerby igen olle. riktigt skönt. vimmerby har verkligen saknat dig. vimmerby bara längtar efter att en tänkande själ ska dra in med balsam för själen (http://badlandshyena.wordpress.com/) och få oss att njuta på riktigt. få oss att uppnå vår fulla potential som människor för att citera världens bästa gudrun schyman. rösta på F! eller dö.
förresten appropå en annan kul grej, kul att hela sverige har lobotomerats av kapten kapitalist och hans mannar ( och en kvinna.. ).. ( eller..? ) och nu tror att den Heliga Marknaden kommer att helgonförklaras för sin fantastiska förmåga att behandla människor som varor i förhållande till tillgång och efterfrågan. bra där.
SOM OM JAG VORE NÅN JÄVLA HORA
vänligen Defendor

Kommentarer
Postat av: Rapunzel

Vimmerby suger själen ur folk .. Staden får en att ingå pakter med djävulen, utan att veta om att det är djävulen.

Vimmerby är farligt. Hemskt och så litet... i sinnet och till storleken.. Därför får SD 25 procent.

2010-09-12 @ 20:40:48
Postat av: Louise

det blev grönt för min del. bara så du vet: du inte behöver säga upp bekantskapen med mig. göteborg finns om du vill fly vimmerby för en stund. ta hand om dig.

2010-09-13 @ 22:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback